Kenapa Cikgu Faiz Tak Sabar Nak Balik Kampung?



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Isnin . 01 Disember 2014


Alhamdulillah Cikgu Faiz telah selamat berada di kampung halaman. Jumaat lepas bertolak pada jam 12.00 tengah malam. Huhu. Sebab apa lewat malam sangat? Sebab Encik Suami kata malam sejuk tak panas. Huhuhu. Dah dia rela nak drive malam-malam buta Cikgu Faiz on je la.


Sampai je di kampung lebih kurang pada jam 3.00 pagi. Memang mata dah pedih giler la. Tak sabar nak tido tapi bila nampak je sesuatu atas meja solek terus tak jadi nak tido. Hahaha... Encik Suami dah selamat berdengkur dah. Hehe. Apa benda la yang membuatkan Cikgu Faiz excited sangat tu?


Inilah dia.....

 v

v

v

v

v



Yeay... lama sangat tunggu nak balik kampung semata-mata tudung aidijuma ni. Hihihi. Cikgu Faiz beli melalui online je dekat website aidijuma.com. Ambik sekali beli 3 helai terus. Mihmih. Ala, white label je pon. Sehelai RM10.





Ada lagi sehelai yang Cikgu Faiz beli. Grey Daisy green label. Yang ni Cikgu Faiz beli melalui seller aidijuma. Harga sehelai RM25 termasuk pos.





Hambik. Terus selfie dengan aj white label cat meow meow. Hihi.





Yang lain tak rasmi lagi. Setiap hari tudung baru. Mihmih. Mana yang cantik tu mesti asyik nak pakai yang tu je. Hihihi. Suka punya pasal. Lepas ni Cikgu Faiz akan bercuti selama sebulan dari membeli tudung aidijuma ni. Boleh tahan ke agak-agak. Dah la setiap minggu keluar design baru. Cantik-cantik pulak tu. Godaan betul la.


p/s : baru ni keluar black label terbaru pulak. Satu pon Cikgu Faiz tak beli sebab nak tahan godaan. Huhuhu.


Sekian.


Yang menaip,

2 comments:

ziezah.com said...

yg baru black label tu cantik kak.. rm33.. samalah tahan godaan sbb mahal siit. tp kalau rm10 mahu beli gak tu..hee

Mimi Azirah said...

Betul betul addicted ngn aidijuma nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...