0
Orang Memberi Komen

Hantu Selfie 2



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 21 Mac 2015


Bersua lagi. Hihi. Baru lepas menaip assignment. Tak siap lagi tapi sibuk nak update blog pulak. Huhu. Assignment ni nak 15 muka surat tapi Cikgu Faiz baru dapat 5 muka surat. Lagi 10 entah apa yang nak digoreng. Huhuhu. Sabar sabar. Moga dipermudahkan segala urusan Cikgu Faiz ni. Amin..


Alang-alang nak update blog ni apa kata Cikgu Faiz belanja satu lagi entri bergambar selfie. Tanpa membuang masa korang layan je. Semoga terhibur.








Dah tengok? Hihi. Abaikan rumah yang bersepah tu ye. Dah tak larat nak mengemas nanti ada je yang jadi tukang sepah. Huhuhu. Hannani dah pandai senyum di depan lensa kamera. Abang dia macam biasa la asyik gaya ultraman je. Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
0 Comments

0 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...