0
Orang Memberi Komen

Hantu Selfie



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 21 Mac 2015


Lamanya tak bersiaran. Rindu nak berblogging macam dulu-dulu. Tetapi assignment terlalu banyak jadi Cikgu Faiz harus mengutamakan yang penting dahulu. Rindu nak blogwalking dan baca entri korang tu. Tapi apakan daya masa begitu mencemburui Cikgu Faiz. Bila dah penat buat assignment kena buat kerja lain pulak. Tak sabar nak siapkan semua assignment ni nanti boleh la meronda dekat blog korang pulak.


Oleh kerana dah lama tak update blog ni, Cikgu Faiz nak belanja gambar selfie dengan Hannani la. Banyak benda nak cerita sebenarnya tapi mood tu belum datang lagi. Hihi. Review novel pon ada dua ni. Dah habis baca pon. Nanti Cikgu Faiz update dua buah novel tu ye. Sekarang ni nak post entri santai-santai dulu. Tanpa membuang masa korang layan je la tiga keping gambar di bawah ni. Hihi.






Perkara wajib setiap kali nak keluar ke mana-mana mesti selfie anak beranak dulu. Hihi. Hannani pon dah terbiasa dan boleh pandang kamera dah. Huhuhu. Sekian.


Yang menaip,
 

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
0 Comments

0 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...