0
Orang Memberi Komen

Hannani Bertudung Di Luar Rumah? Berjaya Bertahan Atau Tidak?



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 29 Mac 2015


Kembali lagi setelah beberapa hari menyepi. Ada je halangan bila nak bukak laptop. Ada banyak gambar terbaru yang nak di update. Baru-baru ni Cikgu Faiz saje je nak test Hannani pakai tudung dekat luar. Kebetulan masa tu tengah hujan renyai-renyai tu yang Cikgu Faiz pakaikan tudung. Sebelum ni pon Hannani dah test pakai tudung dekat rumah. Kali ni nak bawak keluar pulak. Nak tengok berapa lama boleh bertahan. Hihihi.




Taraaa !!!! Lihatlah wajah Hannani yang tembam bila mengenakan tudung sarung. Hihihi. Tudung Hannani ni best sebab sejuk je.




Hannani berwajah serius pulak. Dah tak sabar nak berjalan ni bonda. Huhuhu.




Mula-mula tu yeye je diam bila pakai tudung. Masuk je dalam kereta terus nak bukak dah. Haha. Memang tak boleh nak pakai apa-apa pon dekat atas kepala tu. Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
0 Comments

0 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...