0
Orang Memberi Komen

Koleksi Terbaru Aidijuma



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 04 April 2015


Cikgu Faiz muncul kembali setelah menyepikan diri buat seketika. Kebetulan tengah menyiapkan assignment jadi alang-alang tu update blog sekali sebelum tidur. Hihi. Dah lama rasanya tak cerita tentang koleksi terbaru tudung Aidijuma Cikgu Faiz tu. Hihi.




Yang ni green label sweet ape ye. Adoi, mudah betul lupa nama tudung ni.





Yang atas tu pula, green label Love Potion, white label Purple Wave dan Small Roses. Purple Wave tu biras yang punya. Cikgu Faiz tolong beli je. Hihi.





Yang atas ni pula pink label. Tak tau la namanya apa. Banyak sangat design. Sebenarnya beli untuk mak Cikgu Faiz tak tau la mak berkenan atau tak dengan warna pilihan anak dia ni. Ini je antara design yang tinggal. Yang lain semua dah 'SOLD' awal-awal. Huhu. Kalau mak tak nak Cikgu Faiz pakai je la. Hihihi. 


Ada lagi dua helai tak sampai lagi. Hihi. Alang-alang beli untuk mak tu boleh la beli untuk diri sendiri sekali kan. Hihihi. Design terbaru tu nanti Cikgu Faiz update okey. Itu sahaja nak cerita sebenarnya. Nak tido la sebab pukul 8.30 pagi ni ada mesyuarat AJK PIBG pulak. Nak kena bangun awal lagi. Huhu. Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
0 Comments

0 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...