0
Orang Memberi Komen

CPUV Sepanjang Bulan Januari



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 30 Januari 2016


Punya la lama tak update blog ni. Lepas je habis exam hari tu takde kesempatan langsung nak jenguk blog. Itu pon baru-baru ni Cikgu Faiz join giveaway je. Giler la bulan Januari ni baru ada dua entri. Hahaha. Ada yang boleh lawan tak? Entri paling sikit di blog. Huhu.




Bila dah lama sangat tak blogwalking, trafik di blog pon semakin menurun tapi tak sangka masih ada yang sayang ! Haha. Berbanyak terima kasih kepada nuffnang yang sudi juga bagi double cpuv di blog Cikgu Faiz ni. Mungkinkah ini yang dikatakan rezeki? Syukur alhamdulillah. Walaupun earning setiap iklan takde la boleh dibanggakan sangat. Hihi. Sekian.



Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
0 Comments

0 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...