Lirik | Soyeon - I Feel Love (OST Hospital Ship)



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jumaat . 09 Februari 2018


Hari Jumaat datang lagi. Macam biasa la baru dapat nak update. Kali ni Cikgu Faiz nak share lirik lagu drama korea Hospital Ship. Sumber lirik ini adalah dari YouTube. Best jugak lagu ni. Kalau tak takkan la Cikgu Faiz sanggup bersusah payah menaip liriknya. Hihihi. Dekat bawah sekali ada disertakan klip video. Korang boleh la berkaraoke. Hihi.





Soyeon - I Fell Love

Haessari nunbusige nareul gamssa aneumyeon
Oneuldo keudae pume
Salmyeosi jami deulgo sipeoyo

I feel love, i feel love...
Han georeum han georeumssik naege dagaoneyo
I feel love, i feel love........
Jogeumssik nado mollae nae mam
Dagagago isseoyo

Haessari ttaseuhage nareul bichwo naerimyeon
Joyonghi nuneul gamgo
Nae yeope keudael geuryeoboayo

I feel love, i feel love...
Han georeum han georeumssik naege dagaoneyo
I feel love, i feel love......
Tteollineun naui mameul ije

Sumgil suga eopseul geot gata
Mudeodueotdeon nae mameul kkeonaeyo

I feel love, i feel love...
Dugeun georineun nae mam keudaedo deullinayo
I feel love, i feel love......
Jogeumssik keojyeoganeun nae mam
Keudaedo boinayo




Yang menaip,

5 comments:

Hans said...

sekarang saya layan drama Laughter At Waikiki ker apa
drama korea
lawak gila

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Kikikiki.... teman tak minat sangat layan cerita Korea nie....

Cikgu Bada said...

korea oh korea..hee²

Raydah said...

adui tak sempat lg tgk drama ni

Fatin Shahrizam said...

Lama tak layan citer koreaa. Macam besttt je lagu diaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...