Lepas Botak Terus Demam

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Hari ni Faqih Hakim demam. Sebenarnya dari malam tadi badan dia dah panas. Habis sekolah tadi terus bawak Faqih pergi klinik. Kalau ikutkan Faqih memang dah lama tak demam. Elok je lepas botak, esoknya terus demam. Huhu. Harap-harap esok badan Faqih tak panas dah. Kalau tak terpaksa la ambik CRK untuk jaga Faqih. 




Bila Faqih dah demam ni mood untuk menaip pon berkurang. Risau sebab Faqih ni penakut sangat makan ubat. Kalau dia nak makan tu okey la sikit. Doakan Faqih cepat sembuh ya.




Salam sayang,

9 comments:

Unknown said...

Semoga Faqih Hakim cepat sembuh ^_^

Unknown said...

aik..lepas potong terus demam..huhu..takmo demam2 Faqih nanti mama Faiz risau.... :)

Dayang Deno said...

olo siannya... sampai demam... deno doakan faqih cpt sihat :)

Annamariana1989 said...

moga faqin cepat sembuh yer..

Unknown said...

macam baby chinese laa dia.. hehe comel je

puteri kasih said...

dah kurang ke demam faqih?

Nur Nainis said...

Alolo..kesiannya adik comel..semoga cepat sembuh. ^___^

Milobenikattepi said...

alooo cianya..smg cepat sembuh ye :)

jaakechik said...

semoga Faqih cepat sembuh ya...amin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...