5
Orang Memberi Komen

Sesi Terapi Bersama Yang Tersayang.



Assalamualaikum.


Hai bloggers. Bestnya hari ni dapat pergi jalan-jalan. Dah agak lama memerap kini dah tiba masa untuk memenatkan diri dengan mencuci mata di pusat membeli-belah. Hehe. Ingat nak window shopping je alih-alih terbeli pulak barang-barang di bawah ini. Jom usha...




Rempeyek. Orang pertama yang merasmikan ialah Faqih.




Ini entah kasut yang ke berapa tah. Sebelum ni beli kasut yang bertutup tapi pakai tak lama sebab kaki melecet. Harap-harap kasut ni okey.




Kasut sukan bagi menggantikan kasut sebelum ni yang sudah terkopek-kopek. Huhu. Sadis betul kalau korang tengok. Kasut ini telah ditaja oleh abah Faqih.




Ha, ini pulak mainan terbaru Faqih iaitu model haiwan.


KLIK SINI sebagai tanda anda sukakan kedamaian. Thank you so much.


Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
5 Comments

5 orang comel dah komen:

zana said...

waaa shopping sakan ye...:D

Nurul Faiz Bikers said...

@zana
mana ada sakannya zana.
memang dah lama nak beli pon. huhu.

zana said...

hehe... :)

sis92 said...

kita panggil tempeyek hehe
dulu nenek sis buat jugak ..

Nurul Faiz Bikers said...

@sis92
memang sedap rempeyek ni.
tak lama dah nak raya mesti berlambak kat kedai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...