UPSI | Kampus Baru




Assalamualaikum.


Hai bloggers. Dah lama sangat tak update blog kesayangan ni. Kali ni Cikgu Faiz ingin berkongsi gambar Universiti Pendidikan Sultan Idris cawangan baru yang terletak berhampiran dengan Proton City. Untuk pengetahuan semua, di sinilah Cikgu Faiz belajar PJJ. Boleh dikatakan tiap-tiap bulan Cikgu Faiz akan ke sini untuk menuntut ilmu.


Tanpa membuang masa jom kita tengok gambar pemandangan di UPSI. Oppss... terlupa pulak nak letak watermark dekat setiap gambar. Dah lama tak update semua pon lupa :)








8 comments:

Sally Yatiey said...

Wahh.. Cantik jugak pemandangan di UPSI ni. :)

Nurul Faiz Bikers said...

@Sally Yatiey
okey la....

Masz Sidek said...

luas.... :)

sis92 said...

wah nampak menarik..cikgu blaja sungguh2 tahu hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wah...tak penah sampai lagi.But, my cousin sorang ader kat situ, 2nd year dh rasanya.:D

Nurul Faiz Bikers said...

@sis92
InsyaAllah sis. banyak sangat dugaan blaja ni.

yayan : student full time atau PJJ?

Elih Japahar said...

Semoga sukses selalu ye ^_^

Nurul Faiz Bikers said...

@Elih Japahar
tq awok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...