Kenapa Cikgu Faiz Bersedih ?



Assalamualaikum.


Good morning bloggers. Tadi korang tengok tak drama Cinta Buat Emelda episod akhir? Endingnya tak touching sangat la berbanding episod sebelumnya. Tiap kali tengok drama slot akasia mesti Cikgu Faiz jadi emosional. Apa-apa pon, drama ni memang best sangat.


Cikgu Faiz suka lakonan Almy Nadia dalam drama ni. Lakonannya sudah semakin baik dan nampak matang. Sedih sangat masa tengok Emelda kena maki hamun dengan Aril Fatah. Rasa nak pelempang je Aril Fatah tu. Disebabkan perempuan lain sanggup tuduh isteri sendiri kan ? Sobsob.... :'(


Dah la Emelda tu jaga anak dia dari kecik sampai besar. Tergamak buat macam tu. Sedih betul...



suka tengok montaj drama ni. romantik sangat sebab ada kepingan kelopak bunga yang jatuh berguguran, sama jugak macam hati Emelda yang hancur berkecai disebabkan Aril Fatah.




macam biasa la kan. Tiap kali ada drama adaptasi, Cikgu Faiz akan sedaya upaya untuk mendapatkan novel tersebut. yang kat atas ni tak beli lagi. mesti susah nak dapat ni sebab dramanya meletup-letup.


p/s : perasan tak lagu tema blog ni pon dah bertukar? ini memang sudah menjadi habit Cikgu Faiz semenjak dua menjak ni :)


Tolong KLIK SINI tanda anda support blog Cikgu Faiz :)


Korang memang terbaik... !!



6 comments:

Neijie said...

Hehehe..hamboihhh..semangat je dia review balik citer tu..hehehe..
baguslah kalo lakonan amy tu dah makin mantop..:D

Nurul Faiz Bikers said...

@Neijie
tak tengok ker?

Sally Yatiey said...

Cinta Buat Emelda? Best? hee. Saya tak tengok pun drama ni. Tapi ramai yang kata drama ini best sangat. ^_^

Nurul Faiz Bikers said...

@Sally Yatiey
kalau tgk confirm akan menitiskan airmata. sobsob...

shameel Iskandar said...

salam kunjungan Nurul Faiz.
Rasa menyesal pulak sbb tak tengok drama ni.hehehe.

Nurul Faiz Bikers said...

@shameel Iskandar
kenapa tak tengok ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...