4
Orang Memberi Komen

CPUV KL Sogo Raya 2013 Online



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Bertemu lagi di blog yang tak seberapa ni. Selamat berpuasa di hari yang kedua kepada semua umat Islam. Hari kedua berpuasa je dah ada rezeki yang masyuk. Apa lagi kalau bukan Nuffnang. Hehe. Baru je tengok tadi ada iklan terbaru. Terima kasih buat Nuffnang yang masih sudi memberikan iklan-iklan terbaik buat blog Cikgu Faiz ni.





Iklan yang entah ke keberapa ni datangnya dari KL Sogo Raya 2013 Online. Ini mesti ada promosi sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelang tidak lama lagi. Kepada yang nak tahu mengenainya boleh saja klik pada iklan tersebut. Sekian.


Yang benar,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
4 Comments

4 orang comel dah komen:

Sally Yatiey said...

bestnya dapat BE lagi ^_^ hee

huny madu said...

Congrats cikgi faiz! Rezeki nak raya tu

zakirasli .. said...

Tahniah2x dpat be lg.. bln ni saya tgk rmai blogger yg dpat be.. ada yg smpai 8 ringgit satu be tu.. fuh,, mmg kayo

fuza said...

Rezki tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...