2
Orang Memberi Komen

Siapa Boleh Selesaikan Masalah CF Ni?



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Selasa . 16 Ogos 2016


Semoga semua sihat hendaknya. Cikgu Faiz ada satu kemusykilan yang ingin ditanyakan kepada pembaca-pembaca sekalian. Kenapa ye Cikgu Faiz nak boleh nak follow blog lain? Bila klik butang FOLLOW tu dia akan keluar seperti di bawah.





Adoi... Stress la Cikgu Faiz macam ni. Baru nak aktif balik dah tak boleh nak follow pulak. Apa masalahnya eh? Kot kot ada yang pernah mengalami situasi yang sama macam ni. Minta maaf kepada mereka yang dah follow blog Cikgu Faiz ni. Buat masa sekarang Cikgu Faiz masih tak dapat nak follow anda semua. Apa pun, teruskan menyokong blog ini ye. Hihihi. Ampun maaf dipinta. Sekian.


Yang melaporkan,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

Ahmad Hasif said...

tak sure la sebab ada katanya masalah dari blogger sendiri..
tapi pada sy bagus guna google+ sahaja untuk follow.. hanya buka apps di handphone dah boleh blogwalking blog2..

julia jamaludin said...

cuba clearkan cache :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...