3
Orang Memberi Komen

CPUV | McDonald's Hello Kitty



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Lama betul tak bertandang di blog ni. Rindu rindu rindu nak update blog. Huhu. Banyak yang nak diceritakan tapi nanti dulu la sebab Cikgu Faiz nak update nuffnang dulu. Hihi.




Agak lama juga Cikgu Faiz senyap kan. Tapi nuffnang tetap memberikan CPUV. Wah !! Terharu sangat sangat tau nuffnang. Bulan ni ada la dua ketul CPUV tapi tadi dapat seketul yang terbaru. Baru lagi rasanya ni sebab pagi tadi takde pulak. Hihi.


Terima kasih kepada pengiklan McDonald's Hello Kitty yang sudi melekat di blog Cikgu Faiz ni. Seronok sangat sebab kesemua CPUV yang tengah running ada tujuh. Fuhhh.... harap melekat la lama sikit ye. Nak penuhkan tabung nuffnang tu. Hihi. Apa-apa pun terima kasih kepada nuffnang yang tersangat baik hati tu. Sekian.




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
3 Comments

3 orang comel dah komen:

cik kanta coklat said...

Amboiiii banyaknya cpuv ongoing, congrats cikgu. Nuffnang sayang lebih tu :)

mizz miaizzati said...

Banyaknya nuff melekat..rezeki kan

Mimi Azirah said...

Tahniah faiz...byk dpt cpuv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...