5
Orang Memberi Komen

Sambutan Hari Guru 2014 Peringkat Sekolah



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Selasa . 27 Mei 2014


Yeay.... cuti sekolah telah bermula. Pagi tadi ada sambutan Hari Guru peringkat sekolah.  Havoc jugak. Hihi. Tema sambutan kali ini 'Back To School'. Jenuh jugak la nak pergi beli baju sekolah, kasut dan tudung kan tapi Cikgu Faiz pakai tudung bawal je. Huhu. Stok tudung dekat kedai dah takde. Hihi. Apa pun sambutan kali ini sangat best dan happening sangat sangat. Akan ingat sampai bila-bila. Kenangan terindah ni. Hihi.



Hihi. Teruja nak pakai kasut sekolah ni okey. Siap beli stoking lagi tu. Haha. Semangat betul.



Taraaaa !!! Ada gaya student sekolah tak? Hihihi. Nampak tak tu tudung bawal? Hihihi. 



Hadiah daripada murid-murid Prasekolah. Terima kasih ye anak-anak cikgu. Sudi juga nak bagi hadiah dekat cikgu dia yang garang ni. Hihi.



Tiba-tiba dapat anugerah pulak. Hihihi. Tak sangka lekat jugak. Dah macam ABP pon ada. Eh, bukan. AGP. Hahaha. Terharu sangat. Tinggal gantung dekat dinding je ni.



Lepas semua acara selesai ada makan makan pulak. Hihi. Ini aje yang dapat snap. Kek indulgence dari Secret Recipe. Sedap. Kek yang cair di mulut.


Keseluruhannya sambutan Hari Guru kali ini memang best. Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
5 Comments

5 orang comel dah komen:

Hafiza AizZawa said...

tak silap Fiza sekolah Pasir Gudang buat tema cikgu2 pakai baju sekolah kan.. sekolah cikgu Faiz pun buat juga ey.. selamat hari guru.. comel.. npk mcm student je pic tu..

Mimi Azirah said...

Hehehe...bestnye tgk cikgu berpakaian sekolah...hahaha...xnmpk mcm cikgu dh mcm pelajar gamaknya.

Fuza Musa said...

Syabas Cikgu dapat anugerah

Maria Firdz said...

Byknya hadiah cikgu...

Azhafizah Md Nor said...

wahh nampak macam budak sekolah dah ni kak..selamat hari guru :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...