Hadiah GA dari Eymasu Craft



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Khamis . 22 Mei 2014


Syukur ke hadrat Illahi kerana Cikgu Faiz telah dapat menyiapkan tugasan PJJ. Rasa lega yang teramat sangat tapi masih ada satu tajuk lagi tau. Hihi. Berat sangat dugaan yang Cikgu Faiz harus tempuh untuk semester ini. Tapi Allah tau apa yang terbaik dan segala kesusahan yang dialami telah dapat dilalui dengan sabar dan tabah.




Yeay... semalam hadiah giveaway sampai lagi. Hihi. Dah lama tak update hadiah-hadiah GA. Minta maaf kepada sponsor yang dulu-dulu ye. Banyak benda yang nak dibuat sampai tak terbuat. Oh ye, hadiah di atas tu daripada EYMASU CRAFT. Terima kasih ye awak. Tadi Cikgu Faiz try buka blog eymasu tapi tak boleh pulak. Mungkin sedang dalam pembinaan agaknya. Felf craft pink tu boleh buat simpan duit. Hihi. Kalau dapat dekat abang Hakim memang habis dikerjakan. Hihi. Satu lagi button magnet ladybird yang comel. Terima kasih sekali lagi.


Eh eh... masa menaip ni ternampak ada lagi satu blog eymasu. Hihi. Ha... cer KLIK. Lepas ni Cikgu Faiz kena beli satu bekas untuk simpan hadiah-hadiah GA ni. Sebagai kenang-kenangan kan. Hihi. 


Okey la. Tak nak berceloteh panjang-panjang. Perut dah lapar la pulak. Mentang-mentang hari ni dah dapat gaji. Hihihi. Tapi sebelum tu nak bagitau kepada sesiapa yang suka window shopping tu boleh la jalan-jalan cuci mata dekat IG Cikgu Faiz yang tak seberapa. Ada barang-barang seperti bag transparent bunga bunga cinta, Apple Learning Quran, Kopi Mata Cen Roma, minyak wangi Dubai dan EPHYRA. Hihihi.



Sekian.


Yang menaip,

2 comments:

Norhasniza Khalid said...

wah, comelnya.. :)

Arol Mubin said...

Seronoknya dapat hadiah giveaway! :) Arol dah lama tak join giveaway. Rindu pulak rasanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...