5
Orang Memberi Komen

Ephyra di Karnival Jom Heboh, Presint 3 Putrajaya



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ahad . 25 Mei 2014


Semalam dapat juga pergi ke Karnival Jom Heboh di Presint 3 Putrajaya. Nasib baik Encik Suami habis kelas pjj tengahari jadi petang tu dapat la pergi. Hihi. Motif utama ke sana hanya satu iaitu EPHYRA. Huhu. Yang lain tak peduli dah. Masa nak pergi tu cuaca dah mendung nak hujan lepas tu sampai sana pon dah renyai-renyai. Tapi nasib baik orang tak ramai sangat dan dapat parkir yang agak dekat jugak la. Fuhhhh...




Heh... semalam terus borong 3 set pek trial. Semuanya RM150 je. Murah tu. Ikut harga sebenar memang tak dapat la kan. 1 set trial ni RM50. Dalam setiap pek ada 1 box ephyra 10 sachet, shaker, pouch bag dan recycle beg ephyra. Wow... memang banyak free gift semalam. Hihi. Mug dan t-shirt ephyra tu dapat free. Hihi. Dapat borang peraduan testimoni ephyra lagi tu. Ha.... peminum tegar ephyra yang ada berhampiran dengan Putrajaya tu apa tunggu lagi? Cepat serbu booth ephyra hari ini. Untung-untung dapat jumpa duta ephyra Memey dan Norman. Hihi.


Oh ya, sekarang ni Cikgu Faiz dah mula berjinak-jinak dengan ephyra dan dah daftar sebagai agen. Jadi kepada yang nak beli ephyra tu boleh la mesej atau whatsapp Cikgu Faiz di talian 012-9771902. Harga? Pastinya murah daripada harga biasa di pasaran. Hihi.


Sekian.


Kenapa pulak dengan Maxis ni? KLIK


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
5 Comments

5 orang comel dah komen:

Khai♥Rin : anies said...

Salam,
Tahniah krn berjaya dlm ga mamaniza...
Sy anies, perlukn butiran spt nama penuh, alamat dan no telefon utk urusan penghantaran hadiah.

Emel sy aniesksw@yahoo.com.my

Hafiza AizZawa said...

wah.. siap dpt t-shirt lagi tu..

Mimi Azirah said...

Wah untungnye....dpt mug,t shirt lg....ephyra memg sedapkan

Maria Firdz said...

Wah... Dh dftar jadi agen.. Bestnya... Selamat berephyra...

Azhafizah Md Nor said...

wahh murah tu..memang boronglah kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...