6
Orang Memberi Komen

CPUV | Dutch Lady Friso Baby's



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jumaat . 07 November 2014


Diam tak diam dah hari Jumaat. Cepat betul masa berlalu ada lagi dua minggu aje hari persekolahan dan dua minggu juga untuk selesaikan semua tugasan untuk tahun 2014 ini. Macam lipas kudung dibuatnya sekejap ke sana, sekejap ke sini. Huhu. Nasib baik ada ephyra dapat mengekalkan tenaga dan memberi kecerdasan badan. Heee.... promote kejap. Jangan marah.





Nampaknya Cikgu Faiz dapat CPUV lagi. Rezeki di saat dugaan yang melanda diri ini. Dapat dua CPUV yang sama datangnya dari Dutch Lady Friso Baby's. Ada 12 CPUV yang sedang berlegar-legar di blog ini. Terima kasih yang tak terhingga kepada Nuffnang, pengiklan dan para pengunjung blog Cikgu Faiz ni. Tak lupa juga kepada mereka yang sudi komen entri dan klik apa-apa yang patut di sini. Maaf sekiranya Cikgu Faiz tidak membalas kunjungan anda. Itu tidak bermakna Cikgu Faiz sombong cuma kekangan masa dan keadaan yang tidak mengizinkan. InsyaAllah cuti sekolah nanti Cikgu Faiz akan kembali aktif. Terima kasih di atas sokongan anda.


Comelnya dia ..... ---> TENGOK SINI


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
6 Comments

6 orang comel dah komen:

Mama Niza said...

alhamdulillah, banyak tu cikgu.. tahniah..

Nurzakiah Hanum said...

wow tambah lagi

Siti Asiah said...

Salam kenal, sy pun dapat jugak...tehee
http://sitiasiah84.blogspot.com/2014/11/dapat-cpuv-dutch-lady-friso-babys.html

adyna AB said...

Ramai dapat cpuv ni , saya pun dapat ;)

Fuza Musa said...

Murah rezki cikgu

Azwar Syuhada said...

Wahh banyak juga tu, tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...