4
Orang Memberi Komen

ABC Sedap !!



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Khamis . 22 Januari 2015


Sekarang ni tengah musim batuk. Cikgu Faiz baru je pulih dari selesema lepas tu gatal-gatal tekak pulak. Merenyam je. Makan strepsil yang paling berangin tu rasa okey sikit. Bila tekak tak sihat mula la terasa nak makan macam-macam. Contohnya seperti di bawah ini.






Susah nak cari makanan yang sedap-sedap dekat Puchong ni tapi bila dah jumpa yang sedap dan menepati citarasa confirm akan datang lagi dan lagi. Haha. ABC memang enak dimakan dan diminum ketika cuaca panas lebih-lebih lagi selepas balik kerja. Yang dekat atas tu ABC special RM3.50 je. Okey la kan. Rasa pon sedap.


ABC ni Cikgu Faiz selalu beli di Saujana Puchong. Nama gerai, KIOSK JASWATY. Selain ABC ada juga makanan pada waktu petang seperti pisang goreng, tempe goreng, keropok, cekodok, nasi ayam penyet dan banyak lagi. Encik Suami suka sangat singgah beli tempe goreng. Hahaha. Dasar jawa. Alang-alang tu beli ABC ni sekali. Hihi. Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
4 Comments

4 orang comel dah komen:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Hafiza AizZawa said...

time panas2 pekena ABC mmg best..

Mar Mansor said...

aduhai sedapnyerrr..besar juga bekas tu rm3.50

Azwar Syuhada said...

Rindu pula nak minum ABC.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...