0
Orang Memberi Komen

Aktiviti Di Tahun Baru



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Khamis . 01 Januari 2015


Selamat Tahun Baru buat semua pembaca yang dikasihi sekalian. Hari ini semua pon cuti kan. Jadi gunakan masa cuti ini dengan sebaik mungkin bersama ahli keluarga masing-masing. Hari ni Cikgu Faiz ajak Encik Suami window shopping dekat IOI City Mall Puchong. Tapi apakan daya, plan ke sana terpaksa dibatalkan kerana terlalu ramai yang ke turut ke sana dan tiada tempat parkir kereta. Penuh. Jadi terus tukar plan pergi ke Alamanda Putrajaya. Lagi pon dah lama tak ke Alamanda tu.



Sebelum bertolak kita selfie dulu ye. Hihihi. Tengok abang Faqih dok menyelit dekat tepi tu. Bila berdiri gambarnya tak masuk frame jadi dia mengambil inisiatif lain dengan berdiri di atas sofa. Ha... baru dapat masuk muka abang Faqih. Hihi. Sipi pon sipi la janji ada gambar. Hahaha.



Belum sampai lagi Hannani sudah tertidur. Lama sangat tunggu tak jugak sampai. Mana taknya, mula-mula kan nak pergi IOI City Mall tapi terpaksa pusing pergi Alamanda pulak. Mata dah tak boleh tahan. Mengantuk sangat tu. Huhuhu.



Bila Hannani dah tidur, bonda pon ambik kesempatan la pulak. Selfie dulu. Hannani ni tak boleh duduk diam. Ada je kerja yang nak dibuatnya. Hihi. Jadi bila dia tidur bonda rasa lega sikit. Heheh.



Dah sampai Alamanda. Ni sebelum balik. Keluar sini kejap ambik gambar dulu. Hannani macam biasa la tak nak pandang kamera.



Macam-macam aksi anak dara seorang ni. Mulut sangat la petah. Dalam kereta asyik membebel je. Huhuhu.



Tengok, tak pandang kamera lagi. Mencabar betul nak ambik gambar budak ni.



Tak pandang lagi. Geram betul dibuatnya.



Akhirnya !!! Berjaya juga. Hahaha. Walaupun ada sedikit gegaran di tangan. Huhu. Tangan Hannani memang tak diam kalau ambik gambar.



Dua hero dan sekuntum bunga yang comel dan semakin bijak. Agak bosan sebenarnya jalan di Alamanda kali ni. Rasa macam tak banyak kedai yang best. Huhu. Lepas je keluar dari Alamanda ni kami ke destinasi lain pulak. Nanti Cikgu Faiz update lagi ye. Hihi. Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
0 Comments

0 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...