2
Orang Memberi Komen

Taman Botani, Putrajaya



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Rabu . 07 Januari 2015


Masih lagi bercuti. Kali ni Cikgu Faiz nak cerita pula tentang aktiviti di Taman Botani, Putrajaya. Dah hampir seminggu baru dapat update. Biasa la macam-macam dugaan. Huhu. Talian internet yang takde di kampung tu yang tak dapat nak buka blog ni.


Okey... Lepas je Cikgu Faiz keluar dari Alamanda Putrajaya, Encik Suami ajak pusing-pusing sekitar Putrajaya. Saje la nak tengok apa tempat yang ada di situ kan. Encik Suami cerita la dekat situ ada Taman Botani, Wet world dan lain-lain. Lepas tu Encik Suami ajak masuk ke Taman Botani. Pertama kali menjejakkan kaki ke situ, seronok jugak ye. Suasana tenang je dengan hamparan tasik yang menyejukkan mata yang memandang. Ramai jugak keluarga yang beriadah dan berkhelah di tepi tasik tu. Nampak macam seronok betul. Hihi. Almaklum la masa tu Tahun Baru kan, jadi semua pon bercuti.


Sempat jugak la merakamkan gambar di situ. Hihihi. Wajib okey. 



Entah apa-apa gaya la yang abang Faqih buat tu.




Bernasib baik sebab dapat gambar Hannani pandang kamera. Bukan senang ni.




Dah mula dah buat gaya ultraman dia. Huhu. Hannani macam biasa tak nak pandang kamera.




Ini gaya apa pulak? Macam-macam la abang Faqih ni. Tengok Hannani nak berdiri pulak tu. Huhu.




Ultraman lagi. Huhu. Penat tengok gaya yang sama je.




Baby girl yang comel dan lasak bukan main. Geram tengok abang posing macam ultraman la tu.




Ambik lagi, gambar saya yang comel ni ^^v




Tu apahal tu abang Faqih berdiri tegak macam nak nyanyi lagu Negaraku je lagaknya. Hihi.



Memang seronok dapat menghabiskan masa dengan suami dan anak-anak. Bila dah mula bekerja nanti dah mula sibuk dengan kerja-kerja di sekolah pula. Huhu. Sekian saja laporan pada hari ini.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

Harith Iskandar said...

lama dah sy pun xkelaur dgn famili hhhh syiok nyerrr

Mila Hilas said...

sy dh lama duk putrajaya pn x pnh kot smpi taman botani.haha..taman2 yg ada kat putrajaya ni xpnh pegi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...