4
Orang Memberi Komen

Tolong Hentikan !!!



Assalamualaikum.


Selamat petang bloggers. Tengah ada mood nak blogwalking tadi ada pulak hamba Allah ni yang letak link churp churp kat shoutbox Cikgu Faiz. Eeeiii... dah lama Cikgu Faiz diamkan perkara ni tapi hari ni dah tak boleh nak sabar lagi. Cuba tengok kat bawah ni di ruangan kotak hijau tu.



Saje je nak tayang nama biar dia rasa betapa Cikgu Faiz tidak suka dengan perbuatannya.



Semalam ada bloggers yang letak link blog dia dua tiga kali dengan menggunakan nama yang berlainan. Hari ni letak link churp churp pulak. Cikgu Faiz tak tahulah sama ada mereka ni orang yang sama atau tidak.


PERHATIAN !!!


Dilarang meletakkan link churp churp atau mana-mana link iklan di blog ini. Full stop !

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
4 Comments

4 orang comel dah komen:

huda jamil said...

sama lah, sy pon x suke. rasa macam tertipu.

kite punye nak jejak dorg, dorg sonok2 dpt klik percuma. huhu

Si BuDaK KaChAk said...

slalu terkena cmtu gk...mmg mnyakitkn ati btol la org cmni kn??

cinta siswi said...

adoii.. tertipu. siswi pun xsuka..

Shaheila Nooraisah said...

tak baik betul, org yg dah faham berblog tak buat mcm tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...