Permainan Online Kegemaran Saya



Assalamualaikum.


Hai... akhirnya sampai juga hari Jumaat. Hari Jumaat habis kerja awal jadi boleh la nak blogging dan update apa-apa yang patut. Saya cikgu yang busy okay. Huhu.


Siapa-siapa kat sini mesti ada akaun facebook kan? Kat facebook tu macam-macam game ada. Saya suka betul main game kat facebook tu bukan apa sekadar mengisi masa lapang (lapang la sangat kan). Huhu. Antara game yang saya suka sangat main ialah Baking Life. Tapi sayangnya game tu dah berapa hari tak boleh main la. Kecewa betul tak dapat masak kat dalam Baking Life. Bila bukak je game tu keluar la yang macam kat bawah ni...





Sobsob... Bila la dapat main game ni?? Ha, korang pulak suka main game apa kat facebook? Kongsi la sikit....

3 comments:

nanabyte said...

Sis Faiz, saya suke main the sims social nyeh3.

X3

Nurul Faiz Bikers said...

@nanabyte
wa.. yeke nana?
hmm.. pernah jugak nak main game tu tapi asik loading je.
geram betul la. huhu

cinta siswi said...

siswi jarang main game.. xtau nape..hihi.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...