Sila Baca Entry Ini Selepas Anda Berbuka Puasa Ya :p

Assalamualaikum.


Semalam adalah hari yang paling sibuk. Sebabnya sibuk membeli-belah pakaian raya sampai nak online pon dah tak sempat. Huhuhu. Tempat shopping Cikgu Faiz dekat je di IOI Mall Puchong. Nasib baik la orang tak ramai. Kalau tak memang tak banyak pilihan la. Penat tu memang penat sebab puasa tapi itu bukan halangan untuk turut sama menghabiskan duit. Hehe. Ala, setahun sekali je kan.


Memang berbaloi sangat shopping semalam sebab semua pakaian kasual dah dapat terutamanya baju dan seluar jeans Faqih. Lepas je shopping pakaian Faqih baru la fikir nak beli baju Cikgu Faiz dan Encik Suami pulak. Bukan senang nak cari baju yang boleh match dengan baju Faqih tu. Nasib baik jumpa. Tak sabar rasanya nak berpakaian sedondon di hari raya ni.





Suka hati Faqih bila dah beli baju siap ajak duduk berehat dekat kerusi ni lagi. Mentang-mentang la pakaian dia semua dah lengkap. Kesian dekat abah. Huhuhu.




Ini je yang kami shopping. Korang mesti lagi banyak kan?




Buat muka hensem pulak.




Oppsss.... ini menu berbuka semalam di Kemaman Kopitiam IOI Mall Puchong.




Menu berbuka Faqih. Kentang je yang makan. Yang lain tu dihabiskan oleh bonda dan abah. Huhu.




Menu Cikgu Faiz dan Encik Suami. Nasi goreng tomyam dan ayam.




Inilah budak yang giler kentang sama macam Cikgu Faiz.




Air pilihan Cikgu Faiz. Lupa pulak namanya.


Lepas ni nak kena shopping baju melayu pulak. Tema : rahsia. Hehe. Tunggu je entry sempena hari raya nanti :)




With ♥..,

3 comments:

Sally Yatiey said...

Sedapnyaaa! hee.
Comel betul Faqih :D

thomas said...

Happy sungguh anak pergi shopping.

shida'R said...

sedapppnyerr air biru tu kaka...nakkk heheee ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...