Apabila Internet Mula Melembapkan Diri



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.





Sekejap je dah masuk hari Ahad. Esok akan kembali meneruskan tugas seperti biasa. Hari kedua berada di rumah baru takde apa yang menarik sangat pon sebab sibuk mengemas rumah. Bila dah penat tu ingat nak online sekejap tapi malangnya internet di sini agak lambat la pulak. Adakah sebab celcom memang lambat ataupon Cikgu Faiz yang tak bayar bil lagi? Huhuhu. Sememangnya isu kelembapan celcom ni dah lama Cikgu Faiz timbulkan di blog ni. Walaupon tangan ni gatal mengatakan bahawa celcom ni lambat la, lembap la tapi Cikgu Faiz tetap setia menggunakan servis celcom ni. Huhu. Bukan apa, kadang-kadang memang rasa tak puas hati sebab tengah ada mood nak online tiba-tiba internet pulak lambat.


Bila dah asyik loading je jawabnya tutup laptop la. Huhu. Jumpa lagi di entri yang seterusnya ^ ^


Jom tebus free facial treatment -->> KLIK !!


Yang menaip,

2 comments:

Hishyamuddin said...

sabar2... pakai la streamyx plak

Mimi Azirah said...

Pakai streamyx jela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...