Senheng / Sen Q, KL Sogo Trendsetter



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Good morning everybody. Yeahh... hari ni sudah hari Khamis. Hehe. Tak sabar nak bercuti di hujung minggu. Sudah penat bekerja dan belajar tujuh hari seminggu. Huhu. Otak takde rehat langsung. Dalam tido pon asyik teringat-ingat kerja yang masih belum siap ^ ^


Oh ya, dua hari lepas Cikgu Faiz ada update tentang CPUV terbaru dari Nuffnang. Tup tup hari ni bila buka akaun je tengok-tengok ada dua lagi CPUV yang terbaru. Hehe. Owesome sangat la tu. CPUV apa agaknya yang melekat tu ye. Jom kita tengok.




Cikgu Faiz dapat CPUV dari Senheng dan KL Sogo. Terima kasih sekali lagi kepada Nuffnang. Baru tadi juga Cikgu Faiz telah cash out tabung nuffnang buat pertama kalinya. Hehehe. Lepas ni kena mula menabung lagi sebab earning dah jadi zero. 




Sekian.




Yang menaip, 

1 comment:

Noor Mala Shahar said...

tahniah....

isi tabung save 22


http://www.noormalashahar.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...