Olay JAS Bundle, Ford MCA Launch, British Council



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Minggu lepas merupakan minggu yang agak sibuk. Mana taknya, kerja tujuh hari seminggu tanpa rehat. Fuhh... memang sangat penat. Tak sempat langsung nak update blog ni. Memandangkan sudah hujung bulan, rasanya eloklah kalau Cikgu Faiz update sikit pasal nuffnang. Hehe. Sajelah kan nak kongsi dengan korang semua CPUV terbaru yang Cikgu Faiz dapat ^ ^




Ada tiga CPUV terbaru dan tiga CPUV lama. Huhu. Terima kasih banyak-banyak yer nuffnang. Bukan senang nak dapat walaupun Cikgu Faiz jarang update. Rasanya 25hb ni boleh la cashout earning yang pertama. Hi... tak sabar rasanya nak melihat hasil pendapatan dari blog ni. Hehe. Terima kasih juga kepada korang yang sudi singgah di blog ni dan klik apa-apa yang patut. Kalau ada yang mention yang dia dah klik tu biasanya Cikgu Faiz akan balas kembali ^ ^ Cuma cepat atau lambat sahaja. Maklum la, orang sibuk la katakan. Huhuhu.


P/S : Bila la agaknya iklan Transtitions Optical tu nak kredit? Earning tak naik-naik pon. Huhuhu.




Yang menaip,

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...