Income Pertama dari 8share



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Selamat pagi semua. Sekejap je dah hari Ahad. Esok kembali bekerja dan menyibukkan diri dengan urusan-urusan di sekolah. Malam tadi Cikgu Faiz check email tiba-tiba ternampak satu email dari 8share. Terus buka dan baca. Yess... duit cash out yang pertama dari 8share dah dimasukkan ke akaun bank. Hehehe.




Ala... tak banyak mana pon. RM64 je setelah ditolak RM1. Huhuhu. Ini merupakan pengalaman pertama Cikgu Faiz cash out 8share ni. Baru la Cikgu Faiz tahu yang 8share akan masukkan jumlah wang tersebut terus ke dalam akaun bank. Jadi tak perlu nak bersusah payah pergi ke bank kan. Semudah ABC. Hehehe.


Nak daftar 8share boleh klik ---> DAFTAR


Yang menaip,

10 comments:

Mia Kassim said...

Tahniah ye !

jaakechik said...

tahniah cikgu faiz.... sikit pun rezeki tu.hihi....

Anonymous said...

wah, boleh share tak macam mana gunakannya? tq :)

Zalina Hassan Zamri said...

wah!!!!! tahniah

izan mama mia said...

tahniah.... :)

azizah :) said...

wahh tahniah kak yer

Mama Darwiish said...

alhamdulillah,tahniah cikgu....bile lah dapat cashout ni hehe

penaberkala said...

tahniah
ok lah tuh, reZeki jangan ditolak :)

Super Girl said...

wahh . deeya guna nuffnang . baru ade ciput jee :3

jaakechik said...

tahniah CF!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...