CPUV Escape - Teaser



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Selamat Hari Merdeka yang ke-56 buat semua warga Malaysia. Malaysiaku Berdaulat. Tanah Tumpah Darahku !! Hai... lama betul tak dapat nak sentuh laptop ni. Semuanya gara-gara Faqih Hakim yang asyik nak tengok cerita kegemarannya sahaja. Bonda pula terpaksa mengalah. Sementara tak sibuk dengan semester baru ni boleh la. Bila dah mula sibuk dengan assignment nanti bonda takkan berkompromi lagi. Huhuhu. Dah la semester ni ada banyak subjek. Harap Faqih memahami situasi yang dihadapi oleh bonda ni. Huhuhu.





Oleh kerana dah lama sangat tak aktif, idea untuk menaip tu sudah semakin berkurang. Kalau korang perasan sekarang ni Cikgu Faiz asyik nak update pasal Nuffnang je kan. Itu dah takde modal sangat la tu. Pembaca pon dah semakin pupus kot. Huhu. Kalau ada pon yang dok cari bahan untuk assignment kot. Dalam pada sibuk menaip, hidung ni terbau-bau je masakan bapak mertuaku. Huhu. Apa punya menantu la tak tolong masak. Hihi. Nasib la dapat bapak mertua sporting. 


Berbalik kepada Nuffnang... Kali ni Cikgu Faiz dapat CPUV lagi. Rezeki memang tak putus-putus sejak kebelakangan ni. Terima kasih Nuffnang. Walaupon earningnya seciput tapi boleh la. Sikit-sikit lama-lama jadi banyak jugak kan. Ingat nak cashout hari ni tapi dah masuk 1hb ni. Otai cakap kalau nak cashout dalam hujung bulan tapi ini dah awal bulan la pulak. Nampaknya kena la tunggu sampai hujung bulan ni baru boleh cashout Nuffnang dan 8share.


Okey la. Memandangkan idea memang tak banyak jadi setakat ni je la yang boleh Cikgu Faiz coretkan buat korang semua. Minta maaf sangat-sangat sebab Cikgu Faiz dah tak aktif macam dulu. Sobsob. Keadaan diri yang tak mengizinkan. Harap korang faham. Sekian.


Untuk WANITA sahaja !! KLIK !!!


Yang menaip,

4 comments:

puteri airyn said...

Wah.. Tahniah.. Bestnya dah boleh cashout nuff..Nuff blog puteriairyn baru ada RM2..hehe..kesian kan..

deno said...

selamat hari merdeka kak :) tahniah...! byk cpuv akak^^

huny madu said...

congrats cikgu..! walaupun jarang update tapi tetap gak dapat be kan :)

Mimi Azirah said...

tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...