2
Orang Memberi Komen

Ranking Alexa Blog Ding Dang 1



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ahad . 01 Jun 2014


Semua blogger sibuk update pasal ranking alexa. Cikgu Faiz pon cuba jugak la check. Hehe. Banyak betul nombor. Nampak sangat blog ni tak popular. Huhuhu. Tapi takpe.... jadikan ianya sebagai semangat untuk memantapkan lagi pengisian blog Ding Dang ini.



Ini merupakan ranking pada 30 Mei 2014. Fuhhh.... jauh tu nak naik lagi. Hihihi. 





Baru kejap ni check lagi wahh... ada peningkatan sikit la. Daripada 13,646 terus ke 12,773. Heh, sekurang-kurangnya turun jugak walaupun sikit kan. Hihi. Suka suka. Oleh sebab blog ini tak konsisten sangat maka sebab itu la kadang naik kadang turun. Lain la kalau hari-hari dok menghadap laptop je. Hihi. Kekangan masa menyebabkan Cikgu Faiz terpaksa mengabaikan blog buat seketika walaupun hati ni membuak-buak nak update. Hihi.


Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

Mimi Azirah said...

Takpe faiz keep it up

Norhasniza Khalid said...

tak mengapa, pelan-pelan kayuh.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...