9
Orang Memberi Komen

CPUV | Whisper Mesh & Cotton



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ahad . 08 Jun 2014


Bersyukur ke hadrat Illahi kerana Cikgu Faiz masih bernafas di bumi ini. Tahniah diucapkan kepada warga Pahang kerana malam tadi Pahang menang 2-1 melawan Felda. Huhu. Memang cuak giler la malam tadi bila Pahang tak dapat menjaringkan gol. Bila dah nak habis baru dapat. Syukur alhamdulillah. Rezeki berpihak kepada pemain Pahang. Tahniah Pahang !!!


Lama jugak Cikgu Faiz tak update blog. Hmmm... baru je check ranking Alexa aritu lepas tu berazam nak rajin update tetapi malangnya ada sahaja yang mengganggu. Aisshhh.... kali ni masalah internet pulak dah. Kuota 5gb dari celcom dah habis. Huhu. Jadinya internet mula la slow. Sabar je la. Adoi.... Bengang betul la. Sampai sekarang ni internet masih slow tau tak. Eeee... geram betul la. Hujung bulan 5 baru ni dah bayar. Saje nak buat Cikgu Faiz naik angin.


Tapi nasib baik la nuffnang telah menyejukkan hati Cikgu Faiz ni dengan memberi CPUV terbaru. Kihkih... Mari kita lihat CPUV apa yang Cikgu Faiz dapat...





CPUV kali ni daripada Whisper Mesh & Cotton. Kalau tak silap hari tu dah dapat tapi takpe la. Janji masyuk.... Hikhik. Agak-agak apa pulak yang Whisper ni nak bagi ye. Hmmm... kalau nak tahu klik aje dekat iklan Whisper Mesh & Cotton ya. Terima kasih kepada yang sudi klik klik tu. Muah muah !


Sekarang ni ada 2 CPUV yang sedang berjalan di dalam blog Cikgu Faiz ni. Tak sabar rasanya nak cash out buat kali yang kedua. Wiwiwi... saya suka saya suka !! Biar earning tu duduk lama-lama sikit dalam akaun. Hihihi. Beranak pinak la banyak-banyak ye. Heeeee....


Oleh kerana internet masih lambat tahap siput sedut maka tak dapat la nak blogwalking dan membalas jejak klik klik korang tu ye. Hmmm... kadang-kadang rasa bersalah jugak sebab tak dapat nak balas jejak korang tapi InsyaAllah dalam minggu ini internet akan pulih tapi tak tahu la bila. Esok dan hari Selasa nak pergi UPSI pulak dah. Ada exam tapi satu habuk pon tak baca. Huhu... Peace.


Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
9 Comments

9 orang comel dah komen:

arzmoha said...

tahniah. mr nuffnang baik hati tu :)
BW sini

arzmoha said...

tahniah. mr nuffnang baik hati tu :)
BW sini

Sis Vee said...

alhamdulillah ... dapat rezeki .

sHaRiNa eLyaNa said...

wah rezeki akak..
tahniah

Hafiza AizZawa said...

tahniah.. berderet2 tu..

IntaNBerliaN said...

As salam..

sori, baju tu saya baru berkesempatan pos arini...
guna normal pos..
nanti kalau dh dpt gtau yer.. thanks :-)

Mummy-Ann said...

Tahniah!! mummy-ann dah lama x jenguk akaun nuff..

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Tahniah cikgu :)

Mimi Azirah said...

Tahniah beb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...