3
Orang Memberi Komen

CPUV | S&P Food - Coconut Milk



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

04 Julai 2014



Lama betul tak dapat CPUV terbaru. Sedih jugak tapi sabarkan hati. Dua hari lepas baru dapat CPUV terbaru untuk bulan Julai.


CPUV ini datangnya daripada S&P Food - Coconut Milk. Kalau nak tahu lebih lanjut boleh la klik ye. Buat masa sekarang ni mood berblog teramat la lemau. Hmmm..... terima kasih kepada yang sudi singgah dan komen di blog Cikgu Faiz ya. Sekarang ni kuota internet dah habis jadi terpaksa tunggu lagi dua minggu baru akan laju semula dan masa tu Cikgu Faiz akan singgah ke blog anda pulak ye. Maaf sangat sangat. Mana yang dapat masuk tu Cikgu Faiz balas dulu. Yang tak dapat tu akan datang ye kawan-kawan.


Sekian.




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
3 Comments

3 orang comel dah komen:

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Tahniah yer Cikgu Faiz ;)

Khalid Kyle said...

Congrats cikgu dpt CPUV

Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

Mimi Azirah said...

alhamdulillah tahniah faiz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...