2
Orang Memberi Komen

CPUV | Kastam Malaysia



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jumaat . 11 Julai 2014


Sekejap je dah hari Jumaat kan. Tak lama lagi dah nak masuk bulan Syawal pulak. Alhamdulillah bulan Ramadhan ni rezeki mencurah-curah dan tak terkecuali rezeki nuffnang. Cikgu Faiz dapat CPUV terbaru lagi. Hihihi.




Itu dia CPUV yang terbaru iaitu daripada Kastam Malaysia. Kalau ikutkan jumlah earning yang terkumpul ni dah boleh sangat nak cash out tapi Cikgu Faiz ingat nak tunggu sampai bulan September la. Hihi. Kiranya setahun la kumpul earning nuffnang ni. 


Kepada mereka yang rajin bertandang ke blog ini rajin-rajin la klik apa-apa yang patut ye. Hihi. InsyaAllah Cikgu Faiz akan balas balik apa yang korang dah buat tu. Cuma cepat atau lambat aje almaklum la Cikgu Faiz ni blogger suku masa je. Hihihi.


Nak tahu tips untuk dapatkan CPUV? Baca >SINI<
juga...
cerita cheque yang pertama dari Nuffnang >TEKAN<


Sekian.




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

Ayu azmir said...

Wah tahniah.....

Mimi Azirah said...

alhamdulillah tahniah faiz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...