Dapat Kad Hari Raya



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 19 Julai 2014


Tiba-tiba pulak sakit perut. Huhu. Baru je nak menaip ada je halangan yang mendatang. Cabaran cabaran. Memang dah beberapa hari langsung tak dapat nak update blog ni. Masa cuti baru la dapat luangkan masa dengan blog. Sabar je la. Banyak benda nak cerita ni tapi Cikgu Faiz nak cerita tentang kad raya yang Cikgu Faiz dapat baru-baru ini.





Satu je pon kad raya yang dapat. Huhu. Itu pon nak kecoh kan. Haha. Kad raya ini daripada blogger Shida Radzuan. Simple sangat kad raya ni. Ada peluang nanti nak jugak buat kad raya sendiri tapi kena upah orang la untuk design kan. Hihi. Kalau tak silap Cikgu Faiz dapat kad raya ni sebab penyertaan giveaway nuffnang yang Shida anjurkan baru-baru ini. Terima kasih Shida sebab masih simpan details akak. Hihi. Tak sempat nak PM Shida tau tau kad raya dah sampai. Heeee.


Akhir kata, terima kasih sekali lagi. Sayang Shida ketat ketau tau. Haha. Sekian.


Dilema la pulak --> BACA LA


Yang merepek,

7 comments:

Mimi Azirah said...

tahniah faiz

Mummy-Ann said...

Wah!! syoklah Faiz ada satu! teruja kalu dpt kad raya.. tp tahun ni xde.. hehe.. Salam 10 malam terakhir Ramadan

Azhafizah Md Nor said...

tahniah kak dapat kad raya dari shida

Deanna Aris said...

hi, jalan2 singgah sini. salam perkenalan :)
Jemput singgah blog saya SET BERPANTANG PALING HOT!

permatabiru said...

dapat juga kad raya dr blogger tp belum sempat nak balas..^_^

Montana said...

saja mai singgah sini selamat menyambut ramadhan yang ke 26 semoga anda semua sihat sejahtera hendaknya ;-) datang dari Blog MiaLiana seronok dapat kad raya nooo lama xmerasa kad raya ni

sHaRiNa eLyaNa said...

sha pn dpt juga :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...