Cek Yang Pertama Dari Nuffnang



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

07 Disember 2013


Lepas je discharge dari hospital haritu, sampai rumah je terus dapat cek dari nuffnang. Memang tak sangka betul boleh sampai hari tu. Langsung tak terfikir pasal cek tu, almaklum la dah dapat baby. Hehe. Terima kasih nuffnang. Semua tu rezeki untuk baby Hannani. Tak sia-sia join nuffnang ni. Walaupun tak seberapa tapi boleh la daripada takde kan ^ ^






Ini merupakan cek yang pertama dari nuffnang. InsyaAllah tahun depan boleh la cash out lagi. Hehe. Lama jugak Cikgu Faiz menabung ni. Dalam masa beberapa tahun jugak la. Biasa la, masa tu tak berapa pandai lagi pasal nuffnang ni. CPUV pon bukan main susah nak lekat. Alhamdulillah sekarang ni tiap-tiap bulan dapat CPUV. Dulu Cikgu Faiz cuma harapkan CPC je. Harap rezeki akan semakin murah. Aminn..




Yang menaip,

5 comments:

ikhwan yusuff said...

tahniah kehadiran org baru dlm family...:D

Nurul Aini said...

Tahniah kak..untuk kedua-duanya sekali..baby dengan cek nuffnang. Moga-moga akak dan baby dimurahkan rezeki.

p/s: Eh...bentong. Akak, akak duduk dekat bentong ke? Laa..tak tahu pun. Saya orang bentong juga..hehe..Waa..tak sangka. ^____^

Naniey Jemiey said...

tahniah dapat bby.. murah rezeki cikgu...

kalausudi lawat lah sini --- http://upsidesdown.blogspot.com

Mar Mansor said...

tahniah..rezeki kan..

Wan Ahmad Izudean said...

tahniah2..rezeki2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...