4
Orang Memberi Komen

CPUV | INTI Cycle 1 Degree



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 28 Disember 2013


Dah lama rasanya tak update pasal nuffnang. Baru-baru ni Cikgu Faiz dapat CPUV baru. Terus dapat tiga dan ketiga-tiga CPUV tersebut datangnya daripada iklan yang sama (kot).





Punya la lama tak dapat CPUV, sekali terus dapat tiga. Huhu. Terima kasih INTI Cycle 1 Degree. Mula-mula tu ingatkan nuffnang ada masalah teknikal sebab ada tiga CPUV yang sama. Tapi bila tengok ramai blogger yang dapat banyak CPUV inti ni baru la rasa lega. Hehe. Harapan Cikgu Faiz biarlah CPUV ni bertahan lama sikit. Dapat la mengumpul banyak sikit. Cek nuffnang yang dapat bulan lepas pon tak cash out lagi. Nak peram lama sikit. Hihi.


Terima kasih kepada mereka yang sudi klik iklan-iklan yang ada di blog ni. InsyaAllah Cikgu Faiz akan balas kembali setiap klik korang tu :) Sekian.


p/s : Terima kasih nuffnang !!




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
4 Comments

4 orang comel dah komen:

Mimi Azirah said...

Wah smp 3...tahniah faiz

Mia Liana said...

Wahhhh... tahniah ya...

sHaRiNa eLyaNa said...

ehh..sha dpt 2 ja..awat cikgu dpt 3 hihi..btw tahniah...rezeki kann..hihi

sHaRiNa eLyaNa said...

kita tlg klik inti yaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...