4
Orang Memberi Komen

Giveaway : VirtualMalaysia.com Promotes VMY2014



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Isnin . 30 Disember 2013

Salam,

VirtualMalaysia.com dengan baik hatinya, nak bagi hadiah banyak untuk promote diorang punya website yang juga merupakan website yang boleh dirujuk/dipercayai untuk tourist/travel sempena Visit Malaysia 2014! Jom usha Hadiah dulu ye! Jumlah hadiah adalah 26 dan Pemenang yang terpilih seramai 26 orang!


1. VM merchandise (T-shirt/Payung/Mug) + RM10 mobile top up = 3x

2. Payung Virtual Malaysia = 3x

3. T-Shirt Virtual Malaysia = 3x

4. Mug Virtual Malaysia = 3x

5. Long Chiffon Skirt (Yellow) = 1x

6. Long Chiffon Skirt (Blue) = 1x

7. Long Chiffon Skirt (Red) = 1x

8. 5 keping Voucher 10% Cupcake Lily Cafe = 10x

9. Shawl (Handmade by Salju) = 1x


Jom tengok gambar-gambar hadiah, kalau bagi list je, xde la excited sangat kan? Hehehe














Okay tak hadiah? Ni baru first give away taw, next time diorang akan offer hadiah lagi masyuk! hehehe. 

Nak join? Clik link dibawah! :)


Hehehe . Simple jeee. Cepat join ramai-ramai! ajak kawan-kawan :)

Contest End : 31th December 2013! 


Artikel pilihan Cikgu Faiz


Kenapa? Sebab dengan membaca artikel ini Cikgu Faiz akan dapat mengetahui apa yang patut dilakukan sebelum dan ketika sedang bercuti. Antara isi-isi yang terdapat di dalam entri tersebut ialah tips-tips ketika berada di lapangan terbang. Bagi mereka yang belum pernah naik flight tu, entri ni merupakan medium yang bagus untuk anda mengetahui serba sedikit tentang apa yang perlu dilakukan. Nanti takde la kelam kabut dan tertinggal barang-barang penting kan. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai artikel ini, klik pada gambar atau tajuk artikel di atas :)



Sekian <KLIK>


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
4 Comments

4 orang comel dah komen:

Sobri Yaacob said...

good luck sis..
all the best :)

ZazaMyMoon said...

menarik jg hadiah tu CIk Faiz.. all the best :)

Nurzakiah Hanum said...

selamat tahun baru 2014
semoga semua impian tahun 2013 telah tercapai :)

Naniey Jemiey said...

selamat bersegmen cikgu... gud luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...