2
Orang Memberi Komen

Kejutan | T-Shirt I Am Blogger



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

05 Disember 2013


Hari yang ke 25 berpantang. Sekejap je masa berlalu kan. Tup tup nanti dah masuk kerja semula. Okey, ni nak cerita masa sebelum masuk wad bersalin hari tu. Sehari sebelum tu masa Cikgu Faiz sampai di kampung dapat satu kejutan yang sangat la dinanti-nantikan. Hehe. Tengok-tengok ada satu bungkusan dari pos laju. Dalam hati dah dapat agak barang yang sampai.






Haaa.... mesti korang pon ada beli kan. Hehe. Ala, t-shirt blogger tu la. Cikgu Faiz order melalui blogger Shida. Tapi blogger Apit yang uruskan pasal t-shirt tu. Memang happy sangat masa tu terus bukak bungkusan dan try dekat badan yang tengah memboyot. Huhu. Ini merupakan t-shirt blogger yang pertama. Lepas ni kalau ada yang jual t-shirt blogger macam ni rasa macam nak beli lagi la. Huhu. Best jugak kalau dapat buat koleksi baju blogger.


Thanks to Apit coz t-shirt ni memang ohsem giler. Cikgu Faiz suka ^ ^ Hehe. Sekian.


Peminat tegar korea patut tengok ni --> KLIK


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

Mar Mansor said...

semangat yek pakai baju tu..he3

Azhafizah Md Nor said...

lebih semangat berblogging la kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...