Menang Giveaway Kisah Emas Putih



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Rabu . 25 Disember 2013


Yeahh... akhirnya Cikgu Faiz selesai juga berpantang selama 44 hari. Hari ni dah 46 hari. Alhamdulillah. Tapi bila dah 44 hari itu tidak bermaksud Cikgu Faiz boleh bersuka ria. Masih ada beberapa perkara yang kena pantang lagi tau terutamanya bab makan. Mak pesan makanan yang gatal, berbisa dan sejuk kena pantang lama sikit. Bukan apa, semua tu untuk kesihatan tubuh badan saya jugak. Hehe....


Lama jugak Cikgu Faiz tak update dan blogwalking ye. Minta maaf sangat sangat ye. Cikgu Faiz akan balas jejak korang semua secara perlahan-lahan. Sejak kebelakangan ni Cikgu Faiz dah jarang sangat menang GA. Mungkin takde rezeki. Tapi hari ni baru ada rezeki sebab Cikgu Faiz menang Mini GA Emas Putih. Memang happy sangat sebab buat pertama kalinya Cikgu Faiz dapat hadiah berupa wang tunai. Hehe.





Kat atas ni link GA Cikgu Faiz tu. Nombor giliran 312.



Ha... nampak tak print screen kat atas tu. Hehe. Rezeki baby Hannani la tu. Syukur alhamdulillah. Harap-harap lepas ni ada rezeki lagi untuk menang GA. Sekian.


P/S : Terima kasih kepada penganjur giveaway serta sponsor.


Tolong klik tabung baby Hannani boleh? --> TEKAN


Yang menaip,

2 comments:

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D hee

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah kak..bestnya dapat cash..boleh shopping!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...