Dapatkan Sampel Susu Friso Gold Secara Percuma



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Ahad . 15 Disember 2013


Nak sample susu Friso Gold tak? Macam gambar kat bawah ni. Ada 4 sample kesemuanya. Boleh pilih langkah berapa yang korang nak. Ni sebenarnya Cikgu Faiz klik dekat iklan nuffnang friso tengok-tengok boleh dapatkan sample jadi apa lagi terus grab la. Huhuhu. Tengok gambar kedua pulak ye.






Masuk je laman web www.friso.com.my. Lepas tu korang klik pulak dekat gambar yang Cikgu Faiz dah petakkan tu. Korang kena daftar dulu tau dan kena verify dekat email :) Selamat mencuba !!




Yang menaip,

4 comments:

Mimi Azirah said...

Nk try gak la nti

izan mama mia said...

owh... susu yg sll keluar di iklan tv tuu

Sobri Yaacob said...

owh nanti bleh suruh akak try..
bkn snang nak dpt smple free..
saya dah msuk blog awk dlm bloglist saya.. happy blogging ya :)

QA's ~ mamapapa said...

ada sample utk preggy mummy punya tak,sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...