2
Orang Memberi Komen

Dah Mula Buat Perangai | KL Sogo Trendsetter, Pusat Pungutan Zakat



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

04 Disember 2013


Dia dah buat dahhh.... Hishhh... Baru je nak follow blog kawan-kawan dia dah buat perangai lagi. Takpe, sabar yer Cikgu Faiz. Korang pon mesti pernah kena jugak kan. Macam gambar dekat bawah ni ha. Dah buntu dah. 




Nampaknya buat masa ni tak dapat la nak follow semula kawan-kawan yang dah follow blog ni. Bila keadaan dah stabil nanti baru Cikgu Faiz follow yer. Hari ni jugak Cikgu Faiz dapat CPUV untuk bulan Disember. Alhamdulillah.... Lepas je update beberapa entri terus dapat CPUV ni. Hehe. Terima kasih nuffnang. Awak sangat baik hati ^ ^




CPUV pertama dari KL Sogo Trendsetter. Lama dah CPUV ni tapi baru dapat update. Almaklum la sibuk dengan baby. Hehe. Lagi satu CPUV dari Pusat Pungutan Zakat. Alhamdulillah. Jumlah CPUV yang tengah berjalan sebanyak empat. Yang atas sekali tu memang terus tak naik-naik dah. Huhu. Tak sabar nak tunggu earning bertingkek-tingkek lepas tu nak cash out. Sekian.




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

Faiz Daong said...

Hai baru lawat blog kamu sbb nama kita sama dan profession pon sama. Sudi-sudilah ke blog saya juga ;)

izan mama mia said...

tahniah dapat BE berderet tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...