Di Mana Lokasi Farm In The City?



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Khamis . 20 Ogos 2015


Hai... dua hari tak bersiaran. Erm... korang ingat lagi entri FARM IN THE CITY yang Cikgu Faiz update bau-baru ini. Eh, macam la blog ini famous amos sangat sampai semua orang boleh ingat. Huhu. Dalam entri itu ada rakan blogger yang bertanyakan tentang lokasi Farm In The City yang terletak di Seri Kembangan itu.




Dan ini merupakan alamat di mana letaknya lokasi Farm In The City. Cikgu Faiz pon baru tahu itu pon kawan-kawan yang bagitau. Punya la lama dah menetap di Puchong ni barulah sedar akan kewujudan tempat yang best ni. Huhu.




Alamatnya :

Lot 40187 - 40188,
Jalan Tropika Barat,
Bandar Putra Permai,
Seri Kembangan,
43300 Selangor Darul Ehsan.
No. tel : 03 - 89412099 / 3099


Harap alamat ini dapat membantu sis Ruby untuk ke sana. Kalau nak senang boleh terus waze aje Farm In The City. Sekian.




Yang menaip,

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

anum dha smp sini
best

Nor Marshaliza Shaidan said...

Teringin nak kesana.
Alhamdulillah cikgu faiz dah share lokasi.


Jemput singgah blog sy KURUS TANPA STRESS

rubiah kadir said...

thx CF..ruby duk putra perdana.. CF???

Herny Hafiz said...

dah setahun lebih tak sampai.. kalau saya turun area sana memag selalu singgah bawak anak... hernyhafiz.com

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah pergi sini lagi..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...