5
Orang Memberi Komen

Lirik : Terima Kasih Cinta | Tasha Manshahar feat RJ



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jumaat . 21 Ogos 2015


Semenjak dua menjak ni Cikgu Faiz suka layan lagu baru Tasha Manshahar yang tengah top tu. Rasanya lagu tu ada dalam drama Eksperimen Cinta lakonan Fahrin Ahmad dan Izreen Azminda kan? Hihi. Tau lagu ni pon masa blogwalking ada blogger tu guna lagu ni dekat blog dia terus jatuh cinta pandang pertama. Hahaha. Okey la, oleh sebab Cikgu Faiz suka sangat dengan lagu ni terus je google lirik lagunya. Hihi. Jom layan sambil nyanyi. Cikgu Faiz suka intro muzik lagu ni.



Terima Kasih Cinta - Tasha Manshahar feat RJ

Bisikan rindu memanggil namaku
Dirikan coretan merebahkan naluri hatiku
Usah bimbang tentang aku
Ku selalu di sisimu
Hapuskan rasa ragumu
Ku cuma ada kamu

Tenang rasa hati
Pabila engkau muncul lagi

Terima kasih cinta
Kau buat ku bahagia
Tanpa jemu dan lelah

Terima kasih cinta
Pintaku satu saja
Jangan pernah berubah

Hanya kamu satu saja
Tiada yang kedua
Di mana pun engkau berada
Di sini masih cinta

Tenang rasa hati
Pabila engkau muncul lagi

Terima kasih cinta
Kau buat ku bahagia
Tanpa jemu dan lelah

Terima kasih cinta
Pintaku satu saja
Jangan pernah berubah

Cinta, anugerah Maha Esa
Kita corak, kita gubah, kita dirikan
Seperti impian yang kita kejari
Semoga bersama hingga ke akhir nanti
Terima kasih cinta, kita kan bersama
Terima kasih cinta, buat selamanya
Seperti impian yang kita kejari
Semoga kita bersama hingga ke akhir nanti

Tenang rasa hati
Pabila engkau muncul lagi

Terima kasih cinta
Kau buat ku bahagia
Tanpa jemu dan lelah

Terima kasih cinta
Pintaku satu saja
Jangan pernah berubah

Terima kasih cinta
Kau buat ku bahagia
Tanpa jemu dan lelah

Terima kasih cinta
Pintaku satu saja
Jangan pernah berubah





Untuk mereka yang menggemari >>> NASI LEMAK


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
5 Comments

5 orang comel dah komen:

ikhwan yusuff said...

mak saya suka jgk dengar lagu ni cikgu..hihihihi

Azhafizah Md Nor said...

Suka sangat lagu ni.best :)

Pengedar Shaklee Sri Aman said...

Sedap eh lagu ni

Norazah Md Sarip said...

Best sgt lagu nie 😊

Iha Zaliza said...

Agaknya saya sorang je kot yang tertinggal keretapi.. tak pernah dengar lagi, jarang bukak radio.. hihi.. nasib baik ada sedia video dgn lirik kat sini, boleh karok :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...