5
Orang Memberi Komen

Pelik



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 29 Ogos 2015


Cikgu Faiz tengah musykil ni. Dari semalam lagi. Kenapa ye tak boleh nak upload gambar dekat entri? Asyik BAD REQUEST je. Bosan pulak jadinya. Dah la follower dekat blog pon kadang ada kadang hilang. Pening pening. Ada yang mengalami situasi seperti Cikgu Faiz tak? Kita geng. Hihi. Sekian.


Join contest untuk pergi ke Jepun secara PERCUMA >>> DI SINI


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
5 Comments

5 orang comel dah komen:

beat said...

seb baik cikgu pn ada problem ni...saya ada geng haha

Iha Zaliza said...

oh kebetulan hari yang sama memang ada masalah sikit dekat blog.. tapi bukan upload gambar, masalah saya masa nak follow blog, asyik keluar bad request je.. kadang2 hilang button follow.. bila restart balik laptop ni baru nampak semula button tu.. settle masalah :)

Eintan Nurfuzie said...

kena delete cookies kt chrome setting.. kdg2 dh berat...

Papaglamz - Food Stylo Founder said...

Assalamualakum cikgu.. blogwalking disini.. Jom singgah dan follow PapaG
www.papaglamz.com

Nor Marshaliza Shaidan said...

Sabar ye cikgu faiz


Jemput singgah blog sy VITAMIN WAJIB MASA TRAVEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...