Masih Gagal



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Selasa . 01 September 2015


Huwaaa..... benci betul la sampai sekarang masih tak dapat nak upload gambar ni apa cerita blogspot oiii... Huhu. Nak follow mem follow pon tak boleh ni. Adoi... Macam mana nak buat ni ye? Pasal tak boleh upload gambar tu kan dulu Cikgu Faiz ada jugak dengar yang blogspot ni ada limit kalau nak upload gambar. Agak-agak mungkinkah kuota gambar dalam blog Cikgu Faiz ni dah penuh jadinya itu yang menyebabkan Cikgu Faiz gagal memuat naik sebarang gambar? Huhu. Menyampah betul la. Jadi apa nak buat ni? Blogwalking je la nampak gayanya. Buat spoil mood blogging je la. Sekian.


Tonton Drama Online Pelangi Cinta Episod 2. Dah kenapa pulak dengan Juliana Evans ni? >>> WATCH


Yang menaip,

4 comments:

Eintan Nurfuzie said...

owh... dh delete cookies pon masih gagal ye.. sbb cik en dulu de kes cmtu.. lepas tu cik en delete semua cookies dan history.. clear dekat settings history

azizah green line said...

tah2 kat dropbox kak penuh dah kot.. kena resize gambar nak upload la pasni

EEQA said...

Owh samalah dengan saya. Rupenye ada yang senasib. Any picture kalau saya nak attach saya COPY IMAGE N PASTE SAHAJA. Nasiblah boleh begitu. Kalau tak sepi entri tanpa gambar. Wakakakak.

Banyak Spekulasi Anda Dengar Mengenai Keburukan PROTEIN: PROTEIN

ajuyarashid.com said...

cane CF buat tu..adoi..AR pun xboleh ni. kena upload kat hp dulu..baru edit kat lappy. dah try godek2 xpat gak. tolongggg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...