0
Orang Memberi Komen

Line Maxis Hilang. Stress.



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Khamis . 24 September 2015


Selamat Hari Raya Aidil Adha buat semua yang menyambutnya. Hari raya ni macam-macam masalah pulak yang melanda Cikgu Faiz ni. Bengang betul la. Huh. Sebenarnya takde la besar sangat masalah ni tapi agak serabut jugak bila memikirkannya. Huhuhu. Agak-agak korang dapat tak tolong Cikgu Faiz kali ni? Huhuhu. 




Okey... Ini merupakan screen handphone Cikgu Faiz. Kalau korang tengok dekat bahagian atas di sebelah ikon bateri tu. Ish, macam mana nak terangkan ni susah pulak rasanya. Okey, kalau korang tengok di bahagian atas tu kita boleh tahu line kita ada banyak mana kan. Senang cerita korang tengok gambar di bawah yang Cikgu Faiz buat anak panah tu.




Haa.... sekarang mesti korang dah faham kan apa yang Cikgu Faiz cuba nak sampaikan ni. Macam ni, yang takde line tu simkad maxis dan yang sebelah tu simkad altel. Cikgu Faiz tak tahu la tiba-tiba je line maxis tu jadi X macam tu. Terus tak boleh guna langsung. Tak tahu la sebab apa ni dari malam tadi lagi. Emergency calls je boleh guna sekarang ni. Adoi la. Kalau diikutkan line di rumah mertua ni memang slow sikit tapi ini sampai takde langsung itu yang Cikgu Faiz musykil tu. Nak sms pon tak boleh ni apatah lagi nak buat panggilan guna maxis ni ha. Huhu. Agak-agak apa masalah yang sebenarnya ye. Cikgu Faiz risau ni dah la baru topup semalam tup tup jadi macam ni pulak. Nasib nasib. Dah banyak kali restart, on dan off handphone ni tetap takde line jugak. Tolong....


8 chef paling hot --> SINI


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
0 Comments

0 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...