2
Orang Memberi Komen

Dah Pulih



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Selasa . 01 September 2015


Yeahhh.... dah berjaya !!!



Tara.... !!! Fuhhh.... jenuh tau nak pulihkan blog Cikgu Faiz ni. Hihihi. Kalau takde rakan blogger yang bagitau kena clear cache dekat setting chrome tu memang sampai ke sudah la blog ni takde entri bergambar. Hahaha. Terima kasih kepada rakan-rakan yang prihatin akan masalah yang Cikgu Faiz hadapi sebelum ini. Terharu betul rasanya. Sobsob. Padahal benda kecik dan senang je pon dah macam masalah besar pulak jadinya. Huhuhu. Okey la, lepas ni Cikgu Faiz akan merajinkan diri untuk clear kan benda-benda yang tersimpan dalam setting tu. Sebelum ni mana nak tahu, jadi bila dah tahu ni kena la rajin praktikkan ilmu yang ada tu. Hihi. Ambik la jeruk epal tu untuk korang. Kongsi-kongsi la ye. Hihi.


Terima kasih sekali lagi. Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

Nur Hasifah said...

sedapnyaa

seri akmad said...

x pernah try buat sendiri, tp selalu je kecur kalo membar makan. so tumpang sekaki...heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...