Agak-agak la...



Assalamualaikum.


Waaa.... masuk hari ni genab la seminggu CF tak update blog, facebook mahupun twitter. Bila dah lama tak online tu mulalah jari-jemari ni terasa malas nak menaip. Kalau tidak, ada je benda nak share dengan korang.


Tadi bukak-bukak blog je .... amboi.... bukan main lagi iklan-iklan bermaharajalela di cbox CF. Macam nak hangin jugak tadi tapi sabar, sabar.... Heh... jangan ingat CF akan klik link-link yang berbaur iklan tu ye. Haha.. Sekarang dan pandai sikit. Buat penat je la pengiklan-pengiklan tersebut letak link yang konon-konon iklan tu kat cbox saya (macam marah je).


Ha, kat bawah ini adalah antara pengiklan-pengiklan telah berjaya dicapture. Haha. Tapi bukan semuanya iklan okey. Ada la dua tiga kerat yang bukan iklan. Yang paling tak tahan ayat Gadis Mawar tu. Ayat baik punya. Nak suruh CF klik la tu. No way !! Salah orang la.



Pengajaran : Jangan ingat blogger naif macam saya ni mudah tertipu dengan sewenang-wenangnya.

Ha... apa kata korang tolong klik CF punya iklan pulak. SINI.


9 comments:

~~oOpEt~~ said...

haha.. pet slalu org post iklan kt cbox.. pet slalu check kt bwah dlu url.. klu dh dipendekkan nama or iklan.. pet xkn klik :D jahat gila pet.. hehe

Nurul Faiz Bikers said...

@~~oOpEt~~
haha. sama la.
itu hak kita selaku tuan punya cbox ..

~~oOpEt~~ said...

kn.. hehe.. bkn xnk support.. tp mcm mudah je keja.. paste kn cbox, p jln2.. haha.. :D

Nurul Faiz Bikers said...

@~~oOpEt~~
serius mmg tak pernah terfikir pon nak buat macam tu masa blogwalking. hahaha.

zana said...

klu zana lak bkn iklan je tau..tp iklan yg xxxx je haha :D

~~oOpEt~~ said...

pet pernh tersilap paste.. sbb msa tu tgh edit blog nk letak chrup2.. malu betul.. cpt2 mnta maaf.. tkut tuan blog marah :D

Nurul Faiz Bikers said...

@zana
wah, lagi dasyat. hahaha..


oOpet : kalau nak untung kena la kerja keras kan.

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

hahaa~ tu la pasal . Biasa la tu diorang nk cri duit ..

Nurul Faiz Bikers said...

@ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ
macam la dia sorang je nak cari duit. huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...