7
Orang Memberi Komen

Sejak Bila Cikgu Faiz Mula Berblog ?



Assalamualaikum.


Sebut pasal blog, Cikgu Faiz mula berblog pada 5 Disember 2009. Tapi masa tu Cikgu Faiz tengah asyik masyuk dengan My Space. Tak berapa minat dengan blog. Kebetulan pulak sebelum tu ada LADAP pasal blog. Bila balik rumah Cikgu Faiz pon cuba-cuba la buat blog ni sorang-sorang dan gambar di bawah inilah hasilnya. Entry pertama dari blog Cikgu Faiz.


 

Pendek je entry pertama ni. Huhuhu. Al-maklum la baru nak berjinak-jinak. Habis semua perkataan pon di 'short form'. Klik ayat di atas untuk ke page tersebut.



Hari berganti hati, minggu berganti minggu, bulan berganti bulan dan tahun berganti tahun maka lahirlah blog yang mempunyai identitinya yang tersendiri. Cewahh. Dulu-dulu blog ni takde nama. Bila dan pandai sikit-sikit tu mula la memikir nama apa yang sesuai untuk blog ni. Akhirnya Cikgu Faiz memilih DING DANG sebagai nama blog yang serba pink ini. Hehehe. 


Eh, alamak. Cikgu Faiz tak boleh lama-lama menaip ni. Karang tak pasal-pasal laptop ni terpadam pulak. Huhu. Laptop tak sihat ni. Dapat online lebih kurang sejam je. Okey. Semoga enjoy dengan entry ini ye :)



With ♥..,


Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
7 Comments

7 orang comel dah komen:

~~oOpEt~~ said...

waa.. dh lama la cf berblog :) hehe.. ding dang tu sedap nma..:D

fyna said...

2009? lebih kurang ngn fyna jugak lah...
sama je ngan fyna. dulu tak reti nak wat ayat nih. bila baca balik, rasa kelakar je. ^^;

Nurul Faiz Bikers said...

@~~oOpEt~~
daftar dah lama.
mula aktif baru2 ni jer. huhuhu.

Nurul Faiz Bikers said...

@fyna
tu la kan..
entry dulu-dulu suma pendek-pendek jer. huhuhu.

syahnaz said...

follow. salam perkenalan.
http://kliktekan.blogspot.com/

yus zana said...

tahniah CF....cikguluv lagila baru berkecimpung dlm arena BLOG ni....tq kpd semua yg menyokong termasukla CF. agak2 boleh share tak bape nuffnang dah dapat...hehehehhehe

Nurul Faiz Bikers said...

@yus zana
tak banyak pon dapat kumpul sebab iklan ni CF baru je tahu.. masa mula-mula berblog tu bukan heran pon pasal nuffnang ni sume. hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...