2
Orang Memberi Komen

Ingatan Buat Cikgu.



Assalamualaikum.


Hai.... eheh. Sempat lagi update di saat terakhir nak jawab exam ni. Hehe. Nak buat macam mana kan? Minat punya pasal. Heh, Hari Guru sudah pon berlalu pergi tapi CF masih ada menerima hadiah daripada murid. Hehe. Inilah hadiah tu. Dapat pagi tadi. Hadiah ni diberi oleh anak murid CF yang selalu datang lewat ke kelas. Huhuhu. Tak sabar nak tengok apa isi di dalam lalu cepat-cepat CF koyak pembalut hadiah tu sementara menunggu murid-murid menyiapkan tugasan. Tengok-tengok ada benda ni.

v

v

v



Rupa-rupanya isian semula penyegar udara. Haha. Macam tau tau je penyegar kat rumah ni dah habis. Terus dapat dua botol sekali gus. Hehe. CF tidak lupa untuk mengucapkan terima kasih kepada murid tersebut yang sudi bagi hadiah ni. Lepas ni semakin wangi la rumah Cikgu Faiz :)





Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

Sally Yatiey said...

Bestnya jadi cikgu ni, boleh dapat hadiah sempena Hari Guru. hehe ^_^

Nurul Faiz Bikers said...

@Sally Yatiey
okey la. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...